Nyhetsarkivet

FKH utslått av cupen

FKH tapte 1-0 mot Vard i onsdagens cupkamp på Haugesund stadion. I et relativt sjansefattig oppgjør var det Michael Antoine som scoret kampens eneste mål.

Vard var det beste laget den første halvtimen, og kunne fort tatt ledelsen i denne perioden. Nærmest kom Michael Antoine da han fikk muligheten fra straffemerket. Straffen ble imidlertid mesterlig reddet av Jan Kjell Larsen.

Utover i omgangen overtok FKH initiativet, og Chris Pozniak kunne fort gitt oss ledelsen da han skjøt utenfor fra 10 meter etter en corner. 0-0 til pause var forsåvidt et greit resultat etter en omgang der det skjedde heller lite foran begge mål.

I andre omgang gikk FKH offensivt ut, og var farlig frampå ved flere anledninger foran Espen Skistad i Vardmålet. Tidlig i omgangen fikk Patrik Fredholm en mulighet alene med keeper, men skuddet gikk dessverre over mål.

I den gode FKH-perioden er det likevel Vard som tar ledelsen. Michael Antoine får en tå på ballen i duell med Arild Andersen og Jan Kjell Larsen. Ballen smyger seg forbi Jan Kjell, og triller inn i mål.

Etter scoringen slår FKH mye dødballer inn i Vards 16-meter og skaper flere målsjanser på denne måten. Et kvarter før slutt har vi en kjempestor dobbeltsjanse, men begge forsøkene blir reddet på streken.

Et hardtkjempende Vardforsvar klarer å holde nullen, og avanserer dermed til 3. runde i cupen på bekostning av FKH. Den eneste trøsten etter tap i lokaloppgjøret må eventuelt være at vi nå kan fokusere 100% på serien. Allerede lørdag venter neste utfordring, Egersund på bortebane.