Nyhetsarkivet

DEILIG!!!

Sånn så vi spiller nå, kan vi ikke rykke ned. I går ble Odd Grenland overkjørt og rundspilt, og vi tok vår første trepoenger siden 21. mai.

Enhver som så kampen på stadion på søndag kan vel knapt forstå noe av tabelllsituasjonen. Vi kjørte totalt over Odd Grenland, og seieren burde vært vesentlig større enn 1-0.

Allerede fra første sekund begynte trøkket mot Oddmålet. Til tross for at det var Odd som tok avspark hadde vi vår første målsjanse etter 10 sekund.

Vi var aggresive over hele linja og skapte en rekke målsjanser, og framsto samtidig som et lag med stor defensiv trygghet. Første omgangs klimaks ble nådd da Hasse vakkert headet ballen i nettet rett før pause. Kampens dommer annulerte imidlertid scoringen. Det var en avgjørelse ingen andre skjønte stort av, og stadionpublikummet var i harnisk da lagene gikk til pause.

I andre omgang dominerte vi enda mer, men målene lot likevel vente på seg til tross for en rekke 100% muligheter.
20 minutter før slutt faller avgjørelsen. Hasse setter ballen iskaldt forbi Erik Holtan i Oddmålet etter strålende forarbeid av Steinar.

Defensivt var vi veldig gode i søndagens kamp, og offensivt skapte vi nok muligheter til at seieren burde vært et par mål større. Det går mot lysere tider!