Nyhetsarkivet

Uavgjort mot Brann 2

FKH spilte 1-1 mot Brann 2 på stadion tirsdag kveld. Til tross for at vi vant sjansestatistikken med 8-1 maktet vi ikke å score mer enn ett mål.

FKH startet kampen med dette laget i en 4-1-3-2 formasjon: Jan Kjell Larsen – Simon Koch, Milan Kojic, Arild Andersen, Tor Arne Andreassen – Jostein Grindhaug – Chris Pozniak, Kevin De Serpa, Niki Budalic – Patrik Fredholm, Espen Skogland.

Brann kom til stadion med et sterkt lag der spillere som Martin Knudsen, Dylan Macallister, Fredrik Klock, Christian Kalvenes, Tom Sanne og Arve Walde alle markerte seg på en positiv måte.

FKH var gode det første kvarteret og skapte da flere store målsjanser. Spesielt burde Espen Skogland gitt oss ledelsen da han misset en kjempesjanse tidlig i kampen.

Utover i omgangen kom Brann mer med, og kampen jevnet seg ut. På overtid i første omgang scorer Arve Walde fra kort hold etter et innlegg fra høyre. Branns eneste store målsjanse i kampen.

I pausen må Brann gjøre et keeperbytte, og 2 minutter ut i 2. omgang er de så uheldige at også reservekeeperen blir skadet og må byttes ut. Midtstopper Fredrik Klock må overta keeperhanskene. Helt ukjent med rollen virket ikke Klock som imponerte publikum med sine ferdigheter mellom stengene.

Etter 55 minutter måtte han imidlertid kapitulere. Et frispark fra Arild Andersen bokses ut av Klock til Kevin De Serpa som venter i returrommet. Kevin dundrer ballen i mål nede ved keepers høyre stolpe fra 18 meter. En flott scoring av den lille canadieren som feiret scoringen på akrobatisk vis.

Etter dette hadde både Patrik Fredholm og Sten Ove Eike store muligheter til å avgjøre kampen. Begge fikk en sjanse alene med keeper, men avslutningene ble for svake. Patriks mulighet ble reddet av keeper, mens Sten Ove skjøt utenfor.

Like før slutt blir Kevin De Serpa fellt og får et korrekt idømt straffespark. Han velger selv å ta straffen, men straffesparket er svakt og Klock gjør en fin redning. Kampen ender dermed 1-1.

Ut fra sjansestatistikken burde vi absolutt vunnet kampen, men vi gjennomfører ingen god kamp. Vi var upresise og sprutet ikke i samme grad som vi kunne ønske. Brann fremsto som ballsikre og temposterke, men maktet ikke å skape mer enn en stor målsjanse. Brann var effektive, det var ikke vi og dermed var det klart for sesongens første poengtap.

Lørdag er det bortekamp mot Klepp. Med samme publikumsstøtten som laget fikk i bortekampen mot Fana så har vi stor tro på seier og nye 3 poeng.