Nyhetsarkivet

Positive tilbakemeldinger fra Kolnes og Skudenes

Kolnes IL og Skudenes UIL var begge strålende fornøyd etter at deres respektive A-lag fikk måle krefter mot FKH denne uken.

I onsdagens kamp mot Kolnes ble det til slutt 9-0, men ved pause hadde bare FKH maktet å putte to baller i nettet til et hardtkjempende 4. divisjonslag. Mot slutten begynte hjemmelaget å gå tom for krefter, samtidig som det ble gjort mange bytter. Målene ble scoret av Sten Ove Eike (5), Ferdinand Krohn Haaland, Tor Arne Andreassen, Jostein Grindhaug og Kevin Deserpa.

Torsdagens kamp mot Skudenes endte med 3-1 seier til FKH. Her var det en flott ramme rundt kampen med hele 150 tilskuere på en privatkamp som ble avtalt med 2 dagers varsel. De fremmøtte fikk også se et innsatsfylt hjemmelag som spilte med stor entusiasme. FKH tok ledelsen ved Kevin Deserpa, men midtveis i andre omgang utlignet Jarle Instanes da han kaldt avsluttet en flott overgang. Et nydelig mål av laget som nok fort kan være med å kjempe om opprykk til 3. divisjon denne sesongen. Mot slutten av kampen fastsatte Milan Kojic og Johnny Furdal sluttresultatet til 3-1.

Kampene var en positiv opplevelse for alle de involverte klubbene. Dessverre fikk Niki Budalic seg en smell i kneet i kampen mot Skudenes, men han forventes å være tilbake i trening om kort tid.