Nyhetsarkivet

Årsrapport A-lag 2004

Oppmann Arvid Vestvik har utarbeidet denne årsrapporten for A-laget. Den samlede årsrapporten blir fremlagt i forbindelse med klubbens årsmøte 2. mars.

A-laget har hatt følgende trenere og støtteapparat denne sesongen:
Hovedtrener: Harald Aabrekk
Ass. trener: Per Øyvind Mortveit
Keepertrener: Harald Andreassen og Arvid Gabrielsen
Materialforvalter:Einar Nilsen
Oppmann: Arvid Vestvik
Lege/fysio: Jan Fyllingen og Roger Føleide

A-laget har i løpet av sesongen spilt 14 treningskamper – 30 seriekamper – 4 cupkamper.
I tillegg har vi spilt noen treningskamper for å fylle ut hull som oppsto i terminlisten på grunn av utsatte seriekamper.
Som oppkjøring til årets sesong hadde laget 2 ukers treningsopphold på La Manga, hvor vi fikk trene under optimale forhold og spille kamper mot gode motstandere.
Som oppkjøring til høstsesongen hadde laget en treningsweekend på Sand, hvor vi fikk gode treningsforhold og et nydelig vær, det hele ble avsluttet med en treningskamp mot lokale helter.
Det sosiale var også ivaretatt, da mange av spillerne hadde koner og samboere med seg, som alle koste seg med grilling og konkurranser om kveldene.
Et hyggelig og trivelig opphold hos tilhengere med et stort fotballhjerte.

I år som i fjor er det cupen vi vil huske lengst. En spennende og god kamp mot Odd Grenland i 3. runde der resultatet etter ordinær tid var 3 – 3. I ekstraomgangene viste vi oss som det sterkeste laget og vant til slutt 5 – 3.
I 4. runde ble det Rosenborg også i år på hjemmebane. To tidlige mål av Rosenborg ødela mye av spenningen. Selv om vi klarte å redusere i første omgang og hadde muligheter til å få uavgjort i andre omgang, var Rosenborg det beste laget og dro til slutt i land seieren.

Serien har i år gitt oss 11 seirer 4 uavgjort og 15 tap. Totalt fikk vi 37 poeng, og hvem hadde trodd før seriestart at dette ikke skulle være nok til å sikre videre spill i 1. divisjon.
Etter en svak vårsesong så det meste likevel ut til å ordne seg utover høsten, men en svak avslutning med bare 8 poeng på de siste 8 seriekampene ble skjebnesvangert. Det hele ble avgjort på Gjemselunden i siste serierunde hvor vi tapte 2 – 1 for Kongsvinger. Uavgjort hadde vært tilstrekkelig for å berge plassen. Dermed var nedrykket til 2. divisjon klart for første gang i klubbens historie.
Målet må være å gjøre dette oppholdet kortets mulig, slik at vi i sesongen 2006 igjen kan være tilbake i vår nest gjeveste liga.

Flest obligatoriske kamper (serie-cup) hadde Trond Erik Bertelsen med 33 kamper. Tett fulgt av Jan Kjell Larsen og Christian Grindheim med 32 kamper. Christian scoret også flest mål i obligatoriske kamper med sine 10 fulltreffere. Rolv Magne Olsen fulgte på andreplass med 8 mål. Totalt har vi fått 43 gule kort i disse kampene.

En lang sesong er over, og nok en gang går det en stor takk til Einar og folkene på vaskeriet som gjør en stor dugnadsinnsats og passer på at vi alltid har reint treningstøy og drakter til trening og kamper. En jobb det står stor respekt av. Takk til alle sammen.

Takk for denne sesongen og så møtes vi på stadion neste sesong for å bakke opp laget slik at oppholdet i 2. divisjon blir kortest mulig