Årsrapport Junior og rekrutt 2004

I forbindelse med årsrapporten som blir fremlagt i forbindelse med årsmøte har lagenes oppmenn utarbeidet egne årsrapporter. Her følger årsrapporten for junior og rekrutt som er utarbeidet av Roald Bådsvik og Bjørn Helge Olsen.

FKH Junior og Rekrutt hadde i fjor felles treninger gjennom hele året. Oppkjøringen til sesongen startet i november -03, med ferie i desember. F.o.m. januar hadde vi 4 ukentlige felles treninger + kamp for junior/rek. Disse øktene ble ledet av Leif Sævereid, Tor Martin Hegrenes og Svein Hammerø i fellesskap, samt at Arvid (Regy) Gabrielsen trente keeperne. Vi hadde også en del økter med A-laget på Kolnes hvor vi spilte internkamper på 3×20 min.

Juniorlaget spilte treningskamper mot seniorlag fra 3., 4. og 5. divisjon og Djerv sitt juniorlag. I tillegg deltok vi på 2 junior-turneringer; Haugar-turneringen som vi vant og Comfort-CUP på Bremnes som vi spilte uavgjort i finalen, men tapte på straffer.
Rek.laget spilte treningskamper mot 3. divisjonslag.
Lagene på junior og rekrutt bestod under treningskampene av de samme spillerne.

Juniorlaget spilte også i år i 1. divisjon og kom til slutt på 3. plass bak Viking og Bryne(10 vunnet, 2 uavgjort og 6 tap) Vi tok poeng mot alle lag unntatt Viking. Laget kom til 3. runde i junior-NM med seier mot Torvastad(8-0) og Åsane(2-1), og tap mot Ålgård 3-2, etter uavgjort ved full tid, i denne kampen reiste vi kun med 1 innbyttere+1 keeper pga av liten stall/skader og kamp med A-laget på samme dag!

I sommerferien deltok juniorlaget i JET-CUP på Hamar, dette er en junior-elite turnering for Elite- og 1. divisjonsklubbene + noen utenlandske lag. I gruppe spillet tapte vi alle de tre innledende kampene mot; Molde 0-4, Lillestrøm 1-3 og Odd Grenland 2-4, Molde kom til semifinale og Odd Grenland vant til slutt turneringen.. Selv om resultatene ikke er så bra i gruppe spillet var prestasjonene greie. Etter gruppe spillet spilte vi mot svenske Trelleborg, som ble slått hele 6-1.

Rek.laget spilte i 3. divisjon avd. 13. Laget kom til slutt på 3. plass bak Egersund og Kopervik(14 vunnet, 2 uavgjort og 6 tap) På hjemmebane vant rek.laget hele 8 kamper, 2 uavgjort og kun 1 tap. Ellers var det kun FKH som vant mot Egersund, som rykket opp til 2. divisjon og det som var mest imponerende var at vi i denne kampen stilte med rent juniorlag!
Grunnen til at disse resultatene ble så bra var i tillegg til fantastisk innsats fra juniorspillerene + noen a-lagsspillere, at Harald Andreassen, med sin rutine, stod i mål 1 halvdel av sesongen.

Dessuten steg publikumstallet på Sakkestad ut over sesongen pga bra spill, god underholdning og gode resultater!

Til slutt vil vi takke alle som har bidratt rundt laget: Folen, Regy, Leif, Svein og Tor Martin.