Nyhetsarkivet

A-stall 2005

FKH prioriterer for tiden jakten på en kantspiller og en spiss. Totalt vil neste års A-stall bestå av 24 spillere.

6 eller 7 spillere i stallen vil bli hentet opp fra rekrutteringsstallen. Dette er unge og spennende spillere som vi har tro på vil spille en sentral rolle i FKH i fremtiden. Flere av disse vil nok allerede neste år gjøre seg bemerket i 2. divisjon.

I tillegg til spillerne fra rekrutteringsgruppen har FKH følgende spillere på kontrakt pr. dato:

Jan Kjell Larsen, Steinar Eikje (junior), Tor Arne Andreassen, Simon Koch, Ronny Warholm, Milan Kojic, Arild Andersen, Christian Grindheim, Chris Pozniak, Niki Budalic, Jostein Grindhaug, Eirik Horneland (gjenstår å bli enig med Vard om overgangsbetingelser), Sten Ove Eike, Espen Skogland, Patrik Fredholm og Rune Wiken.

I jakten på nye spillere er det en kantspiller og en spiss som har øverste prioritet.

Lørdag 18. desember kl 1400 vil vi spille kamp mot Kopervik på kunstgresset ved Åsebøen. FKHs lag vil for anledningen bli sammensatt av spillere fra A-stallen og fra rekrutteringsgruppen. I den kampen vil også spissen Johnny Gallefoss vise seg fram. Han scoret i år 8 mål for Norheimsund som rykket ned fra 2. divisjon. 24-åringen har nå vært på et 4 uker langt treningsopphold i Sogndal der han har imponert, men fikk ikke tilbud om kontrakt. Onsdag til fredag denne uken skal han trene med Bryne, og drar deretter til Haugesund. Gallefoss beskrives som en lur og målfarlig spisstype med stor fart.

I midten av januar håper vi å få besøk av Tromsdalens gode kantspiller Bjørn Strøm. 22-åringen har stor fart og er meget god i en mot en situasjoner. Han har ett år igjen av sin kontrakt med Tromsdalen.

Vi har også hatt flere positive samtaler med Stig Krohn Haaland. Haugesunderen har i år spilt for Sandefjord. Stig ønsker å vurdere flere alternativer før han tar en beslutning i løpet av januar.

Vi har også flere navn på blokka, og fortsetter med å kartlegge markedet for tilgjengelige spillere.