Nyhetsarkivet

Uavgjort mot Slovenia for U21

U21 landslaget spilte 0-0 hjemme mot Slovenia tirsdag kveld. Jan Kjell Larsen, Trond Erik Bertelsen og Christian Grindheim spilte alle hele kampen for Norge.

Forventningene var store til tirsdagens kamp etter fredagens borteseier over Skottland. Norge vant da 2-0 etter at Christian Grindheim hadde gitt Norge ledelsen i første omgang med en vakker scoring.

Norge var det klart beste laget mot Slovenia på Årsåsen og burde vunnet. Spesielt i første omgang var det stor forskjell på lagene. Likevel er det fremdeles målene som teller i fotball og ineffektive norske angripere maktet ikke å score.

Jan Kjell Larsen var tilnærmet arbeidsledig i første omgang. Etter pause ble det mer å gjøre, men Jan Kjell spilte trygt og godt hele veien.

Trond Erik Bertelsen skulle egentlig begynt kampen på benken, men fikk sjansen på venstrebacken etter at Lars Kristian Eriksen fikk problemer på oppvarmingen. Trond Erik tok godt vare på tilliten og fremsto kanskje som Norges beste spiller. I tillegg til å ha full kontroll defensivt så bidro han kraftig offensivt med både dødballer og innlegg som burde vært omsatt i mål.

Christian Grindheim har etablert seg som kaptein på det norske U21 landslaget. Nok en gang leverte Christian en god landskamp, men uten å fremheve seg på samme måte som vi vet han kan.

Norge har nå 4 poeng på like mange kamper. Det kan bli vanskelig å nå EM etter bare ett poeng på to hjemmekamper, men håpet lever så absolutt fortsatt.