Nyhetsarkivet

Kollaps i lokaloppgjøret

FKH ledet 1-0 til pause i søndagens lokaloppgjør mot Vard. I andre omgang kollapset vi fullstendig og tapte til slutt hele 5-1.

Maakeberget og 3112 tilskuere hadde kledd stadion i hvitt og blått og alt var lagt til rette for fotballfest på søndag. FKH fikk også en drømmestart på kampen da Jostein Grindhaug stusset et langt frispark fra Arild Andersen i mål allerede etter 4 minutter.

Utover i omgangen kom imidlertid Vard mer med i kampen uten å skape store målsjanser. Omgangens største målsjanse i tillegg til målet var det FKH som sto for. Chris Pozniaks skudd fra god posisjon etter corner, ble reddet på streken av en Vardspiller.

Andre omgang leverte FKH årsverste, og Vard styrte omgangen totalt. To mål av Odd Helge Bygnes og ett fra Jarle Steinsland, Steinar Lein og Øyvind Pedersen sørger for at Vard til slutt vinner lokaloppgjøret med hele 5-1.

Vi leverte en skremmende svak prestasjon på søndag og er nå for fullt med i bunnstriden. I sesongens 5 siste kamper møter vi kun lag på øvre halvdel av tabellen. Laget har imidlertid tidligere vist evne til å løfte seg mot denne type motstand. Denne kampen må vi bare legge bak oss med en gang, og sloss som aldri før for vår videre eksistens i 1. divisjon i de siste kampene. Nå blir det viktig at vi alle står sammen rundt laget for å berge plassen i divisjonen!