Nyhetsarkivet

Pinlig tap for FKH

FKH spilte en svak kamp og tapte hele 5-0 i onsdagens bortekamp mot Hødd. Upresist pasningsspill, liten agrresivitet og for liten vilje preget oss i denne kampen.

Likevel kunne første omgang lett sett annerledes ut. En corner fra høyre etter 5 minutter blir headet i mål av Rune Wiken på bakre stolpe. Dommeren annulerer uforståelig for angrep på keeper fra Kjetil Rødahl. TV-bildene viser at det var en gal avgjørelse og FKH burde fått en drømmestart på kampen.

Etter 9 minutter får Rune en ny stor mulighet. Et innkast fra Arild Andersen blir stusset viderere av en Høddspiller. Rune får avsluttet fra kort hold, men headingen blir for svak og keeper redder enkelt.

I stedet er det Hødd som tar ledelsen etter 35 minutter. Et tilsynelatende ufarlig skudd går via en FKH-forsvarer og skifter retning. En utspilt Jan Kjell Larsen kan bare konstatere at Tor Einar Leira kan gi hjemmelaget ledelsen.

Minuttet før pause kommer det en ny uforståelig dommeravgjørelse i Hødds favør. Magnus Myklebust kaster seg etter en duell med Rolv Magne Olsen. Dommeren blåser straffespark. En helt ubegripelig avgjørelse som ingen på Høddvoll forsto mye av, men de fleste gledet seg over. Dag Roar Ørsal setter straffen sikkert i mål.

Etter pause ble det bare trist. Hødd var gode og vi var dårlige. Hødd scoret tre ganger til etter pause og vant til slutt hele 5-0.

Dette var ikke moro, men allerede på søndag får vi anledning til å ta revansj for denne pinlige forestillingen. Da møter vi Raufoss på Toten i en meget viktig kamp. Mot Hødd spilte vi uten Ronny Warholm, Simon Koch, Paal Christian Alsaker, Christian Grindheim og Knut Walde. Ronny ute for resten av sesongen etter å ha blitt operert for Gilmores groin. Simon blir nok også borte en stund. Paal Christian er fremdeles syk og det er usikkert når han igjen er kampklar. Christian og Knut håper vi kan rekke kampen mot Raufoss.