Nyhetsarkivet

Vedavåg slo rekrutteringslaget

Vedavåg vant 2-1 over FKH2 i en seriekamp på Sakkestad tirsdag kveld.

Til tross for et spillemessig overtak og flere gode muligheter til å ta ledelsen, var det Vea som fikk første scoringen ved Guttorm Jansen etter sommel i FKH-forsvaret.

Midtveis i 2.omgang utligner vi på et nydelig angrep. Dag Martin Tverrborgvik kommer seg fri på høyresida og får slått et innlegg som blir headet ut i returrommet. På 18-meter står Petter Sevel og fyrer av på hel volley. Ballen fyker utagbart inn i hjørnet til høyre for keeper.

Etter dette fortsetter vi å produsere en rekke målsjanser, og Vealaget ligger strødd rundt på Sakkestadgresset med krampe. Likevel klarer bortelaget å kjempe til seg alle 3 poengene med en scoring like før slutt. Roy Pedersen, som kom fra byens suksessrike 5.divisjonslag Haugesundskameratene denne høsten, fikk æren av å bli matchvinner for Vea.

U16-landslagspillerne Trond Erik Bertelsen og Jone Samuelsen debuterte for klubben i går. Trond Erik spilte hele kampen som venstre back, mens Jone spilte en god halvtime på midtbanen. Begge viste meget lovende takter.