Nyhetsarkivet

Skandalemål ga Bryneseier

Vi spiller ikke god fotball om dagen, men ting blir ikke bedre av at motstanderne til stadighet får hjelp av dommertrioen til å avgjøre kampene.

Søndag ble det 0-1 tap borte mot Bryne. Kampen ble innledet med en kjedelig første omgang hvor vi kun skapte en målsjanse. Hasse headetlike over på et flott innlegg fra Arild.

Andre omgang var bare 5 minutter gammel da et hjørnespark fra høyre nådde Rune Medalen på bakerste stolpe. Han la ballen fint til rette med høyre hånda før han sendte avgårde et skudd som Arild reddet på streken, men som dessverre snek seg over streken i følge spilleren selv. Til tross for en soleklar hands klarer kampens dommer Rune Pedersen og hans linjemann å gi Bryne kampens eneste mål.

Siste halvtimen skaper vi en rekke målsjanser. Knut header i stolpen, Hasse avslutter over Brynes mål på volley fra god posisjon og et flott skudd fra Steinar blir mesterlig reddet på streken av Jonas Jonsson.

Vi er ikke fornøyd med prestasjonen første timen. Vi er trygge defensivt, men feige offensivt. Siste halvtimen viser vi noe av det vi vet vi er gode for. Positivt er det også at det har begynt å bre seg en defensiv trygghet i laget.