Nyhetsarkivet

Klart for ny cupfest mot Rosenborg

FKH overkjørte til tider Odd Grenland og vant fullt fortjent 5-3 etter ekstraomganger i cupens 3. runde på onsdag. I 4. runde kommer Rosenborg igjen på besøk til Haugesund stadion onsdag 23.06. kl 1800. Da blir det utsolgt!

Det var et fyrverkeri av en fotballkamp som ble servert stadionpublikummet på onsdag, og stemningen på tribunen var elektrisk i 120 minutter. FKH leverte en praktkamp og det Odd Grenland klarte å skape kom stort sett på døball. Hjemmelaget spilte fartsfylt angrepsfotball og rullet opp det ene flotte angrepet etter det andre.

Kampen åpnet på verst tenkelig måte da Odd Grenland tok ledelsen allerede etter 3 minutter. Knut Walde var uheldig og stusset et frispark i eget mål.

Etter 19 minutter får vi et lignende mål. Arild Andersen slår et frispark inn i feltet og Rune Wiken stusser ballen i mål. 1-1.

Andre omgang var ikke mer enn 8 minutter gammel når vi drar opp et nydelig angrep på vår venstreside. Innlegget på bakre stolpe blir kontant satt i mål med høyrefoten av en fremadstormende Knut Walde.

4 minutter senere feilberegner Jan Kjell Larsen en corner og Ronny Deila kan enkelt heade inn 2-2 fra kort hold.

Etter 64 minutter header Anders Rambekk et innlegg fra venstre i mål fra 12 meter. Odd ledet ufortjent 3-2 og etter dette gjorde Tippeligalaget sitt beste for å drøye tiden.

10 minutter før slutt gjør FKH et dobbeltbytte og setter inn Rolv Magne Olsen og en sykdomsplaget Christian Grindheim. Sammen med de 9 andre bidro disse til at FKH dominerte kampen totalt herfra og ut.

4 minutter forsøker Oddkeeper, Morten Olsen, å drible i egen 16-meter. Det er ikke lurt med Rolly i nærheten. Han vinner først ballen og dundrer den deretter opp i vinkelen. Stadion eksploderer og det er klart for ekstraomganger.

10 minutter ut i første ekstraomgang drar vi opp nok et nydelig angrep. Rolly sliter til seg ballen på vår venstreside, avanserer noen meter og spiller en flott gjennombruddspasning til Paal Christian Alsaker som kommer på et fint løp. Alene med keeper kipper Paal Christian ballen over keeper og FKH leder 4-3.

Bare 2 minutter senere header Rune Wiken et frispark fra Christian Grindheim i nettet og fastsetter sluttresultatet til 5-3.

En fantastisk kamp av FKH og lagets 5. strake seier på stadion. På søndag kommer Sandefjord på besøk til Haugesund og med seier der har vi kontakt med toppen av tabellen. Etter en slik festforestilling som på onsdag kommer det sannsynligvis mye folk til kampen på søndag kl 1800.

Mye folk kommer det helt sikkert også til 4. rundekampen mot Rosenborg på stadion onsdag 23.06. Vi har bare anledning til å slippe inn 9.500 tilskuere og forhåndssalget begynner nok en gang i neste uke.