Nyhetsarkivet

Tap for Mandalskameratene i idrettsparken

FK Haugesund tapte 3-0 i Mandal på søndag.

FKH åpnet kampen bra og var det beste laget fram til Mandalskameratene tok ledelsen etter en halvtime. Tore Hansen scorer sikkert fra kort hold etter at FKH-forsvaret hadde vært av det gavmilde slaget i forkant av scoringen.

FKH skapte dårlig med målsjanser før pause og 3 minutter før hvilen er det klart for 2-0. Tore Hansen header ballen i nettet fra kort hold etter corner.

Etter pause kjører FKH voldsomt på for å få en tidlig redusering. Både Paal Christian Alsaker, Espen Skogland og Christian Grindheim har store muligheter til å redusere i det første kvarteret av andre omgang. Aller nærmest scoring var Paal på et frispark fra 17 meter som keeper mesterlig får slått i tverrliggeren og over mål.

10 minutter før slutt slår Tore Hansen inn en corner fra venstre. Ballen går direkte i mål på bakre stolpe. Det er imidlertid tvilsomt om ballen på noe tidspunkt var over streken.

Ingen god prestasjon av FKH i Mandal, men førstkommende torsdag kommer Hødd på besøk til stadion. Da skal publikum få se underholdning, scoringer og seier.