Nyhetsarkivet

Festen som forsvant

Vi så ut som et veldig bra fotballag i en time på søndag. Da ledet vi 2-0 mot Molde på Haugesund stadion. En katastrofal siste halvtime førte imidlertid til 4-2 tap, og lite poeng også denne gang.

I de første 60 minuttene framsto vi som et lag med stor selvtillit og defensiv trygghet. Gutta blir applaudert av banen etter første omgang. Og tidlig i andre omgang leder vi 2-0 etter to flotte mål av Anders.

Første målet kom etter en flott pasning fra Jarle. Alene med Moldekeeperen gjør Anders ingen feil. Det andre kom etter at den lille svensken tråkler seg fri inne i Moldes 16-meter og setter ballen utagbart i keepers lengste hjørne.

Den siste halvtimen så vi ikke bra ut, slapp inn det som var av målsjanser, og taper kampen 4-2. Vi får store problemer når Molde for alvor løfter laget, og kjører gode Odd Inge Olsen ut på høyre kant.

Det er likevel ekstra bittert at Molde kommer inn i kampen på en feilaktig dommeravgjørelse. Dommeren dømmer hands på Kent i en situasjon hvor ballen treffer ham i magen. Frisparket fra Karl Oskar Fjørtoft fra 18 meter treffer tverrliggeren og Magne Hoseth setter returen inn med hodet. Etter det ser vi som sagt ikke bra ut.

Anders var nok en gang banens suverene ener. Asle og Per gjorde også en god kamp.