Nyhetsarkivet

Uavgjort i Drammen

FKH spilte 1-1 mot Strømsgodset i Drammen på søndag. En bedre dommerprestasjon kunne sørget for at alle poengene ble med hjem til Haugesund.

Dommer, Morten Høgås, kom i ufrivillig fokus under søndagens kamp. Først unngikk han å dømme et soleklart straffespark da Rolv Magne Olsen ble revet ned i første omgang. Etter 79 minutter idømmer han imidlertid hjemmelaget et meget billig straffespark. Det er surt når slike feilvurderinger får direkte innvirkning på kampresultatet.

FKH fikk en drømmestart på Marienlyst. Paal Christian Alsaker dundrer et frispark i mål fra 16 meter i kampens 2. minutt. Et herlig øyeblikk for Paal som ikke akkurat ble tatt i mot med åpne armer av Godsetunionen. Kraften på pipekonserten tyder på at supporterklubben mener det var et stort tap for Strømsgodset når Paal valgte å komme hjem igjen.

Mange målsjanser ble det aldri på Marienlyst. Kjetil Rødahl fikk muligheter både etter 9 og 16 minutter, men avslutningene var ikke gode nok.

Strømsgodsets store mulighet i første omgang kom etter 17 minutter. Heldigvis ble Kim Larsens avslutning fra kort hold blokkert.

Andre omgang ble om mulig enda mer sjansefattig.

Etter 79 minutter klarer dommeren på uforståelig vis å gi hjemmelaget straffespark. Kim Larsen setter straffen via tverrliggeren og i mål.

I siste spilleminutt får Paal muligheten på et frispark fra 20 meter. Skuddforsøket går denne gangen i muren.

FKH fremsto endelig igjen som trygge defensivt på søndag. Vi vant duellene og Strømsgodset skapte knapt med målsjanser på hjemmebane. Selvfølgelig skulle vi gjerne skapt noen flere muligheter fremover, men dette var et skritt i riktig retning som vi kan ta med oss videre. Spesielt var midtstopperne , Milan Kojic og Ronny Warholm, gode i søndagens kamp.