Nyhetsarkivet

Solid – FKH i cupens 1. runde

NFF har satt FKH opp mot Solid i cupens første runde. Kampen spilles på Solids flotte kunstgressbane onsdag 5. mai kl 1800.

Også i fjor måtte FKH til Stord å spille første runde, da var motstanderen Trott. Den kampen vant vi 6-0. Som kjent endte fjorårets cupeventyr med tapt 3-2 på hjemmebane for Rosenborg i kvartfinalen. I kampene før slo vi Tippeligalagene Bryne på hjemmebane og Viking på bortebane. Fjorårets cupsuksess ga mersmak og vi har et sterkt ønske om å gå langt i cupen også i år.

Vi forventer en tøff kamp mot Solid allerede i første runde. 3. divisjonslaget imponerte voldsomt i seriestarten og feide Tertnes av banen. Hele 4-0 ble sluttresultatet og med det topper de sin avdeling etter en serierunde. Det at de også har kommet seg gjennom begge de kvalifiserende rundene for NM viser at Solid har et godt lag.

Paal Christian Alsaker gleder seg voldsomt til møte med moderklubben. Han har også sett laget i aksjon denne sesongen og vil nok gi Harald Aabrekk noen nyttige tips i forkant av kampen.

Øvrige kamper i NM for lokale lag:
Torvastad – Åsane
Åkra – Brann
Askøy – Vard