Nyhetsarkivet

Gode FKHere da U21 slo Russland

Jan Kjell Larsen, Trond Erik Bertelsen og Christian Grindheim spilte alle en god kamp da U21 landslaget slo Russland 1-0 på Nadderud stadion onsdag ettermiddag.

Kampens eneste mål kom 4 minutter før pause. Et innoverskrudd frispark fra Trond Erik blir headet i mål fra kort hold av den storvokste Moldespissen Øyvind Hoås.

Det var to gode U21 lag som var i aksjon på Nadderud onsdag og det var bra tempo i kampen. Oppgjøret var jevnspilt og Norge kan i stor grad takke Jan Kjell Larsen for at russerne ikke maktet å score.

Jan Kjell sto en meget god kamp i det norske målet og hadde flere flotte redninger. Spesielt imponerende var redningen midtveis i 2. omgang. Alle på Nadderud så den russiske spissens heading fra kort hold i mål, men på mirakuløst vis får Jan Kjell kastet seg og slått ballen i tverrliggeren. Russerne får også tak i returen, men Jan Kjell redder igjen.

Trond Erik var bunnsolid på venstrebacken. Gode russere forhindret ham i å bidra mye offensivt, men defensivt slapp han lite og ingenting forbi på sin venstreside. Offensivt bemerket han seg mest med gode cornere og frispark, der i blant et målgivende frispark.

Christian Grindheim og Jone Samuelsen spilte sentralt på den norske midtbanen. Christian var ikke like synlig denne gangen som rapportene skulle tilsi fra sist U21 kamp. Han spilte likevel en god kamp og bidro positivt både offensivt og defensivt. Christian fikk et gult kort og kunne lett fått sitt andre mot slutten av kampen.