Nyhetsarkivet

Forsvarsspillere på prøvespill

Odd Arne Espevoll kommer ikke til FKH, men jakten på forsterkninger inn mot høstsesongen fortsetter.

På mandag kommer Ola Martinsson og Rune Vindheim på prøvespill. Begge skal trene med oss fram til fredag.

Ola Martinsson kommer fra 1.divisjonsklubben Västerås. Klubben ligger nå som nummer to i Superettan i Sverige. Martinsson har blitt mest brukt som høyre back. Han er blitt beskrevet som en hurtig back som er sterk både defensivt og offensivt. Han er for tiden under kontrakt med Västerås, og må eventuelt kjøpes ut av kontrakt.

Rune Vindheim gjorde et positivt inntrykk da han prøvespilte for oss på forsesongen. Det ble likevel ingen overgang før sesongen, men nå ønsker vi altså å se nærmere på spilleren. Vindheim har tidligere vært innom en rekke klubber, der i blant Brann, Sogndal, Hartlepool og Burnley. Vårsesongen har han tilbrakt i Førde i 2.divisjon. Der har han gjort det bra både som høyre back og midtstopper. Han har også blitt brukt som venstre back i noen kamper. Vindheim er en hurtig spiller som også har kvaliteter i luftrommet.

Til tross for at vi kom til enighet med Viking ble det ingenting av overgangen til Odd Arne Espevoll. Vi kom ikke til enighet med spilleren om den personlige kontrakten.