Nyhetsarkivet

Juniorlaget til B-sluttspill i JETcup

Det ble 3 tap på juniorlaget i det innledende puljespillet i JETcup. Det betyr at laget fra i morgen av skal ut i B-sluttspill.

Som tidligere nevnt på våre nettsider tapte vi den første kampen med 4-1 mot Molde.

Onsdag ettermiddag ble det 4-2 tap for fjorårsvinner Kongsvinger. Da rundspilte vi motstanderen i første omgang, og hedmarkingene virket sjanseløse. Vi ledet 2-0 ved pause etter 2 mål av Dag Martin Tverrborgvik.
I andre omgang fikk laget kjenne følelsen av hvordan A-laget har hatt den siste tiden. Alle Kongsvingers angrep endte i mål, og vi tapte altså til slutt kampen med 4-2.

Torsdag morgen ble det et nytt tap mot Start. Sørlendingene ledet 2-0 etter bare ti minutter og det resultatet sto seg helt ut. Vi stilte med et noe reservepreget mannskap i denne kampen, og skapte lite målsjanser.

Så langt i turneringen har vi vært direkte svake defensivt, men vi har vist mye fin offensiv fotball ( hørt den førNULL ). Christian Grindheim, Leif Berning og Dag Martin Tverrborgvik har alle gjort en veldig bra turnering til nå. Også Morten Alsaker og Ørjan Birkeland har klart seg bra. Det samme har hospitanten fra Bremnes, Glenn Atle Larsen. Men forsvarsspillet har altså ikke vært overbevisende.

B-sluttspillet vil bli innledet med puljespill med 3 lag i hver pulje. Deretter er det semifinaler og finale, evt. plasseringsspill. Vi er med andre ord sikret 3 kamper til i turneringen. Det sier mye om kvaliteten på turneringen at juniorlagene til storklubber som Rosenborg, Vålerenga og Tromsø også blir å finne i B-sluttspillet.