Nyhetsarkivet

Uavgjort i Bergen

Brann og FKH spilte 0-0 i lørdagens treningskamp i Vestlandshallen.

FKH åpnet kampen i en 4-3-3 formasjon. Det fungerte ikke som forventet og Brann var det beste laget i 1. omgang. Cato Guntveit, Martin Knudsen og Kristian Ystaas hadde alle gode sjanser til å gi Brann ledelsen før pause.

Etter hvert la FKH om formasjonen til 4-4-2 og da ble det straks bedre. 2. omgang var jevnspilt, kanskje med et lite overtak til FKH.

Først reddet Brannkeeper Ivar Rønningen da Rolv Magne Olsen kom gjennom etter en svikt i Branns offsidefelle. Litt senere reddet Rønningen igjen på et farlig langskudd fra Paal Christian Alsaker.

Aller nærmest scoring kom imidlertid Arild Andersen 10 minutter før slutt. Han ventet i returrommet etter corner og fyrte av et godt skudd som ble reddet på streken av en Brannforsvarer.

Totalt sett var likevel Brann det førende laget med sine 6 målsjanser. Den siste halvtimen gjennomførte FKH mange bytter, og vi avsluttet kampen med 3 16-åringer og en 17-åring på banen.

Midtstopperne var våre beste spillere i denne kampen. Ronny Warholm og Milan Kojic var begge meget gode i Vestlandshallen på lørdag.

Knut Walde, Simon Koch og Rune Wiken var alle skadet og spilte ikke kampen.

Kommende lørdag kommer Bryne på besøk til kunstgresset på Kolnes.