Nyhetsarkivet

U21 tapte semifinalen

Norge tapte onsdag 1-0 i semifinalen mot Marokko i Quatar-turneringen. Laget spiller dermed bronsefinale på fredag.

Marokko vant en fortjent seier. I følge trener Hallvar Thoresen er de det beste laget Norge har møtt i turneringen. Han var ikke fornøyd med det norske spillet denne gangen.

Kampens eneste mål kom etter 72 minutter og var av det unødvendige slaget. Det kom som et resultat av mye klabb og babb mellom keeper, midtstopper og Marokkos spiss.

Håkon Opdal voktet det norske målet denne gangen. Jan Kjell Larsen har fått æren av å spille de to kampene Norge har vunnet i turneringen. Han har fremdeles ikke vært med å tape, og vi håper Thoresen velger Jan Kjell i startoppstillingen til fredagens bronsefinale.

Trond Erik Bertelsen ble byttet ut etter 57 minutter. Han har spilt samtlige minutter tidligere i turneringen. Christian Grindheim kom inn som spiss etter 84 minutter.

Turneringen i Quatar er for U23 lag. Det norske laget stiller også med flere spillere som er for gamle for det norske U21-laget. Deriblant profilene Trond Fredrik Ludvigsen, Morten Gamst Pedersen og Kristian Ystaas. Jan Kjells keeperkonkurrent, Håkon Opdal, er også for gammel for U21 landslaget.