Nyhetsarkivet

Uavgjort

Det ble uavgjort i en lite underholdende kamp på stadion.

Hødd startet best, med en sjanse etter bare ett minutt, der Andre Skotheim fra kanten på fem meteren , Jan Kjell får slått den ut til corner, minuttet etter kommer Hødd på en ny sjanse med Myklebust,det resulterte i corner som FKH får avverget.

Etter 7 minutter får Rune Wiken en sjanse, der han kommer seg løs på høyre kanten og skyter, men skuddet går like utenfor, minuttet etter får Haugesund en ny sjanse , Christian Grindheim fyrer av fra 20 meter men ballen går i en Hødd fot og ut til corner som resulterte i ingenting.

Det dabbet av på stadion etter dette , spillet foregikk for det meste på midtbanen det var lite med sjanser til noen av lagene,Haugesund hadde et lite overtak.
men i 45 minutt kommer Kjetil Rødahl på et løp fra egen halvdel og setter ballen kontant i mål bak Moldskred , 1-0 til Haugsund, og vi kan gå til pause med ledelse.

2 omgang ble ikke mer underholdende enn 1 omgang, Hødd kom en stor sjanse et kvarter ut i omgangen, der Magnus Myklebust heldigvis klarer og heade utenfor fra tre meter.

Etter 77 minutt går Jostein Grindhaug og Ronny Espedal ut og inn kommer Alfred Berge og Espen Skogland.

Haugesund får et par bra sjanser etter dette men de resulterer i ingenting.
I det 90 Minutt får Andre Skotheim kjempetreff i fra 20 meter, ballen gåt inn bak en sjanseløs Jan Kjell, det står nå 1-1, som også ble sluttresultatet.
Det var alt i alt en lite spennende kamp på stadion.