Nyhetsarkivet

Surt tap i Raufoss

FK Haugesund gikk på et surt tap i Raufoss.

FKH startet kampen, det var en sur høst dag i Raufoss, Haugesund fikk en tidlig corner som gikk til offside.

Etter 5 minutter tar hjemmelaget mer over kampen, Tarrant skyter til Johnsen , som legger inn men Jan Kjell redder.

5 minutter etter skyter Arild Andersen fra 20 meter, det var et bra skudd men går desverre over, dette er den første halv sjansen for Haugesund, like etter får Haugesund sjansen igjen på en farlig corner men Morten Bakke klarer.

Nå tar hjemmelaget over kampenog ligger til tider på et annet nivå enn Haugesund, Neil Tarrant og Ingolfson har begge skudd på mål som Jan Kjell redder.

Arild Rebne gjør alt selv og setter ballen nydeligt i krysset fra 16 meteren, Raufoss leder 1-0.

Nå blir kampen morsommere, det bølger frem og tilbake, begge lag har noen halv sjanser som keeperne klarer å avverge.

Arild Andersen går ut med en skade og Harald Aarbrekk setter inn Kjetil Rødahl.

Kampen daler litt nå, Haugesund får det ikke til. Ingolfson kommer på et farligt skudd som ender i corner, denne på bakerste, der står storbæk, 2-0 til Raufoss.

Johnsen og Tarrant storspiller seg imellom, Tarrant spiller uselvisk til johnsen som putter den utagbart bak Jan Kjell i mål, det står nå 3-0 til Raufoss.

Tor Arne Andreassen får en sjanse mot Morten Bakke som Bakke vinner.

4-0 Haraldur Ingolfson scorer på en lur ball, etter en corner for Raufoss, 2 minutter bruker Kjetil Rødahl hodet og setter inn 4-1 for Haugesund. Nå begynner Haugsund å sette inn et lite trykk mot Raufoss forsvaret, men det nytter ikke, Raufoss vinner fortjent 4-1 på en sur dag for Haugesund , men vi kommer igjen mot Hødd neste søndag på stadion.