Nyhetsarkivet

Uavgjort i Mandal

FKH spilte 2-2 i søndagens bortekamp mot Mandalskameratene. Normalt vinner vi fotballkamper når vi scorer 4 mål, men denne gangen scoret vi 2 i hver ende og da blir det fort uavgjort.

I kampens andre minutt får hjemmelaget frispark fra ca. 30 meter ute på vår høyreside. Frisparket fra Leif Gunnar Smerud går via hodet til Simon Koch og i mål. Vi har fått den verst tenkelige åpningen på kampen.

Men allerede etter 5 minutter er det klart for utligning. En hard og presis corner fra Christian Grindheim blir kontant headet i mål av Tor Arne Andreassen. 1-1.

Etter dette er det Mandalskameratene som er det beste laget og spiller seg fram til flere gode målsjanser før pause. Blant annet redder Arild Andersen på streken når en av hjemmelagets angripere får muligheten på tilnærmet åpent mål.

3 minutter før pause slår Christian Grindheim en ny hard og presis corner fra venstre. Rune Wiken stiger til værs og header ballen ned i bakken, keeper ser først ut til å redde, men ballen sniker seg til slutt over streken. 2-1 til FKH.

Den første halvtimen etter pause er av liten underholdningsverdi. Ingen av lagene spiller seg fram til mange målsjanser i denne perioden.

Et kvarter før slutt oppstår det et håndgemeng mellom flere spillere fra begge lag i forkant av en corner til Mandalskameratene. Hjemmelagets Tor Olve Fagnastøl er den mest aktive og blir belønnet med rødt kort. Ronny Espedal og Asle Andersen får gult kort.

Etter 78 minutter får Kjetil Rødahl muligheten til å avgjøre kampen etter en kontring regissert av Christian Grindheim. Skuddet fra god posisjon blir imidlertid reddet av keeper.

5 minutter før slutt er det klart for en kopi av hjemmelagets første scoring. Smerud slår et frispark som blir stusset videre av Simon Koch og ballen daler uheldigvis ned i mål. 2-2.

Kampen i idrettsparken i Mandal var preget av mange dueller og dødballer. Mandalskameratene skapte flest målsjanser, men det er likevel bittert å ikke vinner når vi leder med ett mål og spiller med en mann mer det siste kvarteret.

På søndag kommer Sandefjord på besøk til stadion. Sandefjord burde i utgangspunktet ha det beste spillermateriellet i divisjonen, men har skuffet så langt. Vi håper på en underholdende kamp og en klar hjemmeseier.