Nyhetsarkivet

FKH søker ny markedsleder

Klubben skal i disse dager ansette ny markedsleder. Nærmere opplysninger om stillingen finner du her.

FK Haugesund feirer i år 10-årsjubileum. Klubben har allerede gjort seg bemerket med flere sesonger i Tippeligaen, samt flere spillere på aldersbestemte landslag.

FKH driver talentutvikling og toppfotball, og har et solid fundament gjennom ca. 70 aldersbestemte lag i Haugar og Djerv 1919.

Vårt mål er å etablere oss blant de beste i Norge, og fremstå som en attraktiv og åpen klubb både for spillere, publikum, medlemmer, våre sponsorer, investorer og støtteapparat.

FK Haugesund har klare ambisjoner i norsk toppfotball, og for å videreutvikle et godt fundament søker vi for snarlig tiltredelse:

Markedsleder

Stillingen innebærer overordnet ansvar for planlegging, produktutvikling og gjennomføring av klubbens nåværende og fremtidige markedsaktiviteter. Arbeidet vil skje i nært samarbeid med klubbens styre. Klubben har også ansatt markedskonsulent på deltid.

Vi søker etter en person med pågangsmot og evne til å skape gode relasjoner i markedet. Vi ser gjerne at du er kreativ, utadvendt, tillitsvekkende og har evnen til å arbeide strukturert. Det vil være en fordel med bred kontaktflate i lokalt næringsliv og erfaring fra salgsarbeid. Har du i tillegg interesse for fotball og kunnskap i bruk av moderne pc-verktøy, skulle det være nok til at du ikke går i ”offside”.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser i en spennende og utfordrende stilling.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

Formann Svend Inge Stueland 52 80 98 22 / 908 62 046
E-mail: sstuelan@sr-bank.no
Nestformann Bjarne Askevold 52 80 98 10 / 906 54 795
E-mail: bjarne.askevold@sr-bank.no

Skriftlig søknad med CV sendes innen fredag 22.august til FK Haugesund v/ styrets formann, PB 406, 5501 Haugesund eller til de ovennevnte mailadresser. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.