Nyhetsarkivet

Uavgjort mot Fredrikstad

Det ble et jevnspilt oppgjør mot Fredrikstad på Haugesund stadion på søndag. Det var derfor rettferdig at lagene delte poengene etter at kampen endte 1-1.

Strålende solskinn og mye publikum lagde en fin ramme rundt kampen.

FKH åpnet best og skapte kampens første målsjanse da en corner ble headet over av Ronny Espedal etter 9 minutter. Noen minutter senere får Rune Wiken en stor mulighet. Tor Arne Andreassen kommer seg rundt på høyre kanten og legger inn til Wiken, men avslutningen går utenfor fra god posisjon.

Etter en halvtime får Fredrikstad sin første sjanse, men den er til gjengjeld stor. Simon Koch forsøker å heade tilbake til keeper, men headingen blir for løs. Welton Melo kommer dermed alene med Jan Kjell Larsen. Han velger å lobbe og heldigvis for oss går ballen utenfor.

Etter 44 minutter får bortelaget nok en kjempemulighet når Marcus Ringberg skyter i tverrliggeren og ned etter en corner. FKH får til slutt klarert til en ny corner som det ikke blir noe av.

På grunn av mange skadeavbrekk legger dommeren til ca 5 minutter i første omgang. Like før tilleggstiden går ut tar vi ledelsen. Rune Wiken kjemper seg til to avslutninger inne i Fredrikstads 5-meter. Den andre banker han i mål og vi leder 1-0 til pause.

10 minutter ut i andre omgang kommer plutselig Welton Melo alene med Jan Kjell Larsen igjen. Sistnevnte redder mesterlig, men Håkan Søderstjerna triller returen i mål. 1-1.

Like før slutt er Simon Koch nær ved å avgjøre kampen til vår fordel på et langt innkast, men kampen ender 1-1.

Vi var ikke like aggresive og presise på søndag som det vi var i Stavanger på onsdag. Men Fredrikstad er et godt lag og ut i fra spill og sjanser så fortjente de å få med seg det ene poenget hjem. Milan Kojic sto fram som FKHs beste spiller denne gangen.