Nyhetsarkivet

Nyheter fra Jostein – uke 31

Jostein Grindhaug er tilbake med sine mer eller mindre filosofiske tanker, presentert på en dialekt som tilsier at alle østlendinger kan skifte nettside umiddelbart.

Halvveis i sesongen å me står me 25 poeng. Poengmessigt e det heilt okei, mens det spelemessigt har vore ein hall sesong med positivt fortegn. Guts å lagmoral e dei begrepene eg syns kjennetegne laget så långt i sesongen. Det e rett å slett utruligt koss långt du kjeme me den rette innstillingen.

Nå ska me heller ikkje glømma at laget innehar individuelle ferdigheter, med Jone, Christian å Trond Berthel i spissen. Dette krydderet e med å bidra te at eg ser fram te høst sesongen. Det e fleire ting så tyda på at me ska henga me på øvre hall del, enn at me ska slita i bånn av tabellen.

Eg meine ennå hovedmålet for sesongen må vara at me ska bevisa for såvel Haugalendingane så samarbeidspartnerar, å ikkje minst spelerar at me har noge å bygga på for dei neste årene. Me har onge spelerar me framtiå føre seg. Stell godt med dei så trur eg Haugalandet kan få oppleva toppfotball om ikkje alt for lenge.

Harald Aabrekk ja. Ka ska eg sei? Det e litt av ein personlighet det der. Dei vekse ialle fall ikkje på trær. Sko dokke oppleva ein kar så kappkjøre med Flaggrutå nere i Karmsundet, så e sannsynligheten stor for at det e vår kjære trenar.

Ind. Ordtak ” jo dypere en mann må grave sin brønn, jo sterkere blir hans karakter”