Nyhetsarkivet

Guttelaget vant skaw cup

På grunn av ferieavvikling fikk vi ikke oppdatert nettleserene under sommerens Skaw cup. FKHs lag gjorde det imidlertid meget bra i turneringen og vi beklager den sene og alt for kortfattede oppdateringen.

Guttelaget var som kjent sammensatt av guttespillere fra diverse klubber på Haugalandet. Alle er tilknyttet FKHs gutteprosjekt. Det er imidlertid spillernes respektive klubber som skal ha det meste av æren for at dette laget gikk helt til topps i turneringen.

Guttelaget slo danske Esbjerg 1-0 i semifinalen etter scoring av Stegabergs Alexander Søderlund. I finalen ble det en sterk 2-0 seier over det meget gode svenske laget Øster. Ingvar Karlsen fra Vedavåg og Jonas Vølstad fra Ålgård scoret målene i finalen.

Etter en famlende start spilte laget glimrende utover i turneringen. Forsvaret anført av den meget gode midtstopperen Jan Fabiano Kristiansen fra Avaldsnes slapp motstanderne til meget få målsjanser.

FKHs juniorlag spilte også en god turnering. Det vil si helt fram til kvartfinalen hvor hele laget hadde en dårlig dag og de tapte hele 7-0 for Bryne etter å ha fått et par tidlige mål i mot seg. Laget vant imidlertid sin pulje og spilte meget god fotball fram til den begredelige kvartfinalen. Stian Olsen og hospitant Roy Roaldsøy fra Kopervik var blant lagets beste spillere i turneringen.