Nyhetsarkivet

Uavgjort på dårlig dag

FKH spilte 1-1 borte mot Oslo Øst i søndagens seriekamp. Vi spilte en svak kamp, men fortjente likevel å ta med oss ett poeng hjem.

Vi begynte kampen klart bedre enn hjemmelaget. Allerede etter 2 minutter får Kjetil Rødahl avsluttet, men headingen går midt på keeper. Jostein Grindhaug får en god mulighet etter 18 minutter. Skuddet fra 4 meter går via en forsvarer og til corner.

Til tross for et klart overtak til FKH er det Oslo Øst som tar ledelsen midtveis i første omgang. En av hjemmelagets spillere bli vinket ut på banen av dommeren etter å ha blitt behandlet for skade. Han løper rett ut på banen og snapper ballen fra en forfjamset Dag Martin Tverborgvik. Deretter sender han en langpasning til Kenneth Kvalheim som løper fra et uoppmerksomt midtforsvar og dunker ballen i mål på halv volley.

Like etter scoringen får Rune Wiken sin første mulighet i kampen da han avslutter fra skrått hold. Ballen treffer en forsvarer og går til corner. 2 minutter før pause lykkes endelig FKH. Et skuddforsøk fra Trond Erik Bertelsen blir blokkert og det oppstår møljespill foran mål. Ikke uventet er det Jostein Grindhaug som går seirende ut av den kampen. Han får kjempet ballen over streken og utligner for FKH.

I sluttminuttene av omgangen er FKH nær ved å ta ledelsen. Først på et veldig bra skudd fra 20 meter av Christian Grindheim som keeper redder mesterlig. Samme mann skyter like etterpå et frispark fra samme distanse som går like utenfor.

7 minutter etter pause får Rune Wiken til en brukbar heading etter innlegg fra Dag Martin Tverborgvik. Keeper får imidlertid slått ballen til corner. Noen minutter senere er det hjemmelaget som har en kjempemulighet til å ta ledelsen. Målscorer Kenneth Kvalheim presterer å sette ballen utenfor fra 7 meters hold.

Et kvarer før slutt får Kjetil Rødahl en god mulighet. Nesten alene med keeper sklir han i avslutningsøyeblikket og setter ballen over mål.

Mot slutten av kampen er det Oslo Øst som er nærmest seieren, men gode redninger fra Jan Kjell Larsen og treverket sørger for at det ikke blir flere baklengsmål.

I siste spilleminutt skyter innbytter Espen Skogland like utenfor fra ca. 20 meter.

Det var ingen god kamp fra vår side. Vi slet med presisjonen i angrepsspillet og slapp Oslo Øst til relativt lettkjøpte målsjanser. Ut fra spill og sjanser var det likevel fortjent at lagene delte poengene.