Nyhetsarkivet

Ny seier til FKH

FKH tok onsdag sin tredje strake seier på 8 dager da Alta ble slått 3-0 på Haugesund stadion. Vi klatret dermed opp til en 8.plass på tabellen og har fortsatt en kamp mindre spilt enn de øvrige lagene.

Alta sjokkåpnet på stadion da de allerede etter 2 minutter sendte et frispark fra 18 meter i tverrliggeren.

Etter dette tar imidlertid FKH kommandoen i kampen. Tidlig i kampen velger dommeren ikke å blåse straffespark da en Altaforsvarer handser inne i egen 16-meter.

Et kvarter ut i kampen kaster Arild Andersen langt inn fra høyre. Simon Koch møter ballen på første stolpe og stusser den direkte i mål. 1-0 til FKH.

Minutter senere kan Jostein Grindhaug lage 2-0, men han får ikke klem på headingen etter et fint innlegg fra Trond Erik Bertelsen. Midtveis i omgangen har også Rune Wiken en heading som blir reddet på streken.

En halvtime ut i kampen får vi se en flott kontring av FKH. Jone Samuelsen driver framover og spiller Christian Grindheim fint gjennom. Christian runder keeper, men avslutningen blir for svak og en Altaforsvarer får nok en gang reddet på streken.

Mot slutten av omgangen kom Alta mer med i kampen, men uten at de klarte å skape noen store målsjanser.

Kort tid ut i den andre omgangen vinner Rune Wiken en duell med keeper, men han får aldri skikkelig kontroll på ballen etter duellen og muligheten forsvinner. Like etterpå får Simon Koch avsluttet etter hjørnespark fra Christian Grindheim, men skuddet blir for svakt.

En time ut i kampen får Alta sin andre og siste store mulighet i kampen. Sven Hugo Vian dundrer ballen i undersiden av tverrliggeren fra kort hold. FKH lever nå farlig, men får klarert returen.

I siste spilleminutt avgjør Kjetil Rødahl kampen til hjemmelagets fordel. Jostein Grindhaug kjemper til seg ballen etter en duell med keeper. Etter litt fram og tilbake havner ballen hos Kjetil som fra 12 meter kan sette ballen opp i nettaket bak en keeper som er på vei inn igjen i målet.

2 minutter på overtid spiller Jone Samuelsen en flott ball inn i et etterhvert stort bakrom. Kjetil Rødahl løper fra Altaforsvaret, runder keeper og triller ballen inn i det tomme målet.

FKH vinner komfortabelt 3-0 på en ikke alt for god dag. Søndag er det Sandefjord på bortebane og allerede torsdag er det ny hjemmekamp mot Strømsgodset.