Nyhetsarkivet

Målløst mot Bærum

Søndag spilte FKH 0-0 mot Bærum i en svak fotballkamp på Nadderud stadion.

Første omgang var nærmest kjemisk fri for målsjanser. Vi kan med litt godvilje si at hjemmelaget produserte to sjanser de første 45 minuttene. Et skudd fra Jone Samuelsen fra 18 meter som gikk like over var det nærmeste FKH kom scoring før pause. Denne muligheten kom for øvrig som et resultat av et flott angrep.

I andre omgang presset Bærum voldsomt på uten at de lykkes med å skape mange klare målsjanser. Dette skyldtes for det meste bunnsolid innsats fra våre midtstoppere. Både Milan Kojic, Odd Helge Bygnes og Simon Koch spilte en god kamp.

Bærum fikk til slutt en ball i nettet, men den ble korrekt annulert for offside. FKHs største mulighet kom mot slutten av andre omgang. Jostein Grindhaugs avslutning fra 10 meter ble imidlertid for svak og Bærums keeper reddet enkelt.

FKH spilte ingen god kamp på Nadderud og var heldige som fikk med seg ett poeng. Det mest positive var at vi forsvarte oss godt og at vi ryddet godt unna på hjemmelagets utallige døballer.

FKH ligger nå nest sist på tabellen, men med seier i våre to hengekamper er vi plutselig på øvre halvdel av tabellen. Det ser ut til å bli usedvanlig jevnt i årets 1.divisjon.

Nå står 3 hjemmekamper for tur og vi kan nok forvente oss at vi presterer langt bedre i disse kampene. Først er det cupkamp mot Hovding på tirsdag kl 1900. Deretter følger Mandalskameratene fredag 16.mai kl 1800 og Alta på onsdag 21.mai kl 1900.

Vel møtt!