Nyhetsarkivet

Storseier over Trott i cupens første runde

FKH slo Trott 6-0 i onsdagens cupkamp mot Trott på Prestegardsskogen. Trekningen for 2. runde blir klar før helgen.

Som så ofte før i denne type oppgjør så var ikke tempoet mye å skryte av. FKH leverte likevel en absolutt godkjent kamp og vant sjansestatistikken med hele 15-1 mot et hardtkjempende 3.divisjonslag. Flere av de 6 målene var av den penere typen.

13 minutt, 0-1: Christian Grindheim slår et flott innlegg fra høyre mot første stolpe. Der stiger Jostein Grindhaug til værs og den harde headingen er utagbar for Trotts keeper.

17 minutt, 0-2: Kanskje kampens flotteste angrep. Jan Kjell Larsen plukker ned en corner fra Trott og kaster ballen hurtig ut til Christian Grindheim. Christian finner Kjetil Rødahl på løp, som igjen får slått ballen over til en umarkert Rune Wiken på bakerste stolpe. Wiken triller ballen kontrollert i nettet nede ved stolperoten. Dette var hurtig og flott overgangsspill som vi gjerne ser mer av senere i sesongen.

47 minutt, 0-3: Milan Kojic befestet nok en gang sin posisjon som en stor trussel på offensiv døball. En god corner fra venstre av Christian Grindheim ble kontant headet via bakken og i mål av den kompromissløse stopperen fra Canada.

57 minutt, 0-4: Arild Andersens harde frispark fra kanten av 16-meteren fant et hull i muren og snek seg inn ved nærmeste stolpe.

59 minutt, 0-5: En flott soloprestasjon av Christian Grindheim som dro seg gjennom hele Trottforsvaret og dunket ballen i mål med venstrefoten.

82 minutt, 0-6: Odd Helge Bygnes vinner en duell på bakerste stolpe etter et frispark fra høyre. Han legger ballen til en umarkert Jostein Grindhaug som enkelt kan fastsette sluttresultatet til 6-0.