Nyhetsarkivet

Uavgjort igjen for FK Haugesund

Heller ikke Viking klarte å slå FK Haugesund i sesongoppkjøringen. Treningskampen på Kolnes endte 2-2.

FKH kom best i gang og fikk sin første store sjanse etter bare to minutter. Kjetil Rødahl, som har vist målteft i flere av vinterens kamper, hadde ikke marginene med seg denne gang. Skuddet fra drøye 10 meter traff nemlig stolpen.

24 minutter ut i kampen fikk FK Haugesund et hjørnespark, som skulle vise seg å bli farlig. Midtstopper Milan Kojic headet nemlig i tverrliggeren. Returen ble til slutt avverget av Viking-forsvaret.

Viking var gode defensivt, men skapte lite framover på banen den første halvtimen. Men etter 32 minutter løsnet det for siddisene. Peter Kopteff la et fint innlegg til Bjørn Berland, som headet ballen over Jan Kjell Larsen og i mål. 0-1 var også stillingen ved pause.

Men FK Haugesund kom tilbake, slik de har hatt til vane å gjøre i det siste. For 63 minutter ut i kampen var Milan Kojic nok en gang farlig frampå og denne gangen klarte han å heade i mål. Scoringen kom på en corner.

Dette satte fart i FKH. Bare fem minutter senere snudde nemlig innbytter Bala Garba kampen. Han lurte ballen i mål etter å ha vunnet en duell mot Vikings Kuivasto. Dermed var stillingen 2-1 til FKH.

Ti minutter før slutt utnyttet Erik Nevland et uheldig tilbakespill til keeper og sørget for 2-2. Dette resultatet holdt seg også til slutt.

FK Haugesund viste nok en gang godt spill mot et Tippeliga-lag. De imponerte på dødballs-situasjoner og flere spillere virker å være i godt slag drøye to måneder før den første seriekampen mot Moss.