Nyhetsarkivet

Uavgjort mot Brann

2 mål av Kjetil Rødahl like etter pause ga FKH 2-2 mot Brann i lørdagens oppgjør i Vestlandshallen.

1000 bergensere hadde samlet seg i Vestlandshallen for å se kampen. Det var meldt kuling og regn for Haugalandet på lørdag og kampen ble derfor flyttet fra Kolnes til innendørshallen i Bergen.

Begge lag hadde hver sin store sjanse i innledningen av kampen. Tidligere Haugesundspiller, Felix Ademola, er for tiden på prøvespill hos Brann. Etter 4 minutter la han et fint innlegg til Thomas Lund som avsluttet bra fra kort hold. Jan Kjell Larsen reddet imidlertid mesterlig.

Etter 11 minutter tar Bala Garba et innlegg fra venstre ned på brystet og avslutter fra 10 meter. Skuddet går like over Brannmålet.

Brann river etterhvert til seg intiativet i kampen og er det beste laget før pause. Etter 18 minutter sliter vi med å få klarert et frispark og Toni Nhleko får til slutt en tå på ballen som gjør at den triller over streken. 1-0 til hjemmelaget.

Like før pause får Bala nok en mulighet da han skyter fra spiss vinkel. Ivar Rønningen gjør en god redning.

4 minutter etter hvilen får Kjetil Rødahl stå alene på sju meter. Han gjør ingen feil og setter ballen i nettaket. 1-1!

6 minutter deretter gjør samme mann 2-1 til FKH. En god Jone Samuelsen kommer alene med Ivar Rønningen. Brannkeeperen gjør en flott redning, men returen header Kjetil i det åpne målet.

18 minutter før slutt utligner Robbie Winters for Brann på et slags brassespark som går inn via tverrliggeren. Ikke akkurat brasilianske tendenser over scoringen, men et fint mål av skotten.

FKH spilte en meget god kamp i Vestlandshallen og var bedre enn Brann de siste 45 minuttene. Særlig midtbanetrioen Asle Andersen, Jone Samuelsen og Christian Grindheim imponerte. Før kampen knyttet det seg en del spenning til forsvaret i og med at både Arild Andersen, Odd Helge Bygnes, Simon Koch, Tor Arne Andreassen og Trond Erik Bertelsen var utilgjengelige på grunn av skade. Men Dag Martin Tverborgvik, Ronny Espedal, Jostein Grindhaug og Morten Nesheim klarte seg meget bra i lagkameratenes skadefravær. Jan Kjell Larsen sto som alltid trygt og godt helt bakerst, og helt fremme skapte særlig Bala Garba og Kjetil Rødahl mye trøbbel for det rutinerte Brannforsvaret.