Nyhetsarkivet

Rødahl scoret hat-trick mot Ørn Horten

FK Haugesund rundspilte Ørn Horten og vant til slutt 3-0. Kjetil Rødahl sørget for alle måla.

Folk hadde knapt satt seg før et opplagt FKH-lag fosset i angrep og skapte to store sjanser. Per Andersson skjøt først like over, mens Asle Andersens avslutning ble reddet på streken. Ørn Horten lå lavt og satset på kontringer med sine lynraske angripere. Mohammed Idris var nær å gi gjestene ledelsen da han kom gjennom i det 11. minutt, men Dag Martin Tverborgvik fikk såvidt klarert. Like etter hadde Kjetil Rødahl to gode sjanser til å gi FK Haugesund ledelsen, uten at han lyktes, noe han skulle vise seg å gjøre senere. Ørn Horten var nær å ta ledelsen i det 24. minutt. Alle så ballen i mål, men Mustapha Sama var nok en gang en reddende engel. Ardian Gashi fikk også en stor sjanse seks minutter senere, men Odd Helge Bygnes klarerte fint. FK Haugesund gearet opp mot pause og det skulle til slutt gi uttelling. For bare minuttet før sidebytte la Bala Garba et fint innlegg til Kjetil Rødahl som omsider ga FKH ledelsen, etter de manage sjansene laget hadde skapt før pause. FK Haugesund var best spillemessig i første omgang, men Ørn Horten var farlige på sine kontringer, så kampen syntes fremdeles åpen.

FK Haugesunds scoring sørget for at Ørn Horten flyttet laget noe mer fremover og dermed fikk FKH-spissene mer rom å boltre seg i etter pause. Det var derfor ikke noe å si på at laget gikk opp til 2-0 midtveis i omgangen. Kjetil Rødahl besørget også dette målet. Og han ga seg ikke der. For bare tre minutter senere sørget Hana-gutten for 3-0 og hat-trick! FK Haugesund dominerte fullstendig i denne perioden og produserte sjanser på rekke og rad, mot østlendingene som fullstendig raknet i sømmene og skal være glad for at det ikke ble verre enn det ble.

FK Haugesund er inne i en god periode må, så det skal bli spennende å se hvordan de klarer seg mot to av topplaga i de gjenstående kampene. Førstkommende helg står en av de for tur, nemlig Aalesund. Og på Kråmyra stadion har FKH sannelig litt å revansjere…