Nyhetsarkivet

FKH rundspilte Åsane

Med en opplagt Bala Garba i spissen, gjorde FKH som de ville og slo Åsane 4-0.

20 minutter ut i kampen sørget Bala Garba for 1-0. Asle Andersen slo en ypperlig pasning til nigerianeren, som satte ballen i mål på volley. Etter scoringen styrte FK Haugesund kampen og ni minutter før pause sørget Garba for 2-0, etter et fantastisk raid hvor halve Åsane-laget ble rundlurt. Det måtte de formsvake bergenserne også finne seg i å bli resten av omgangen, for FKH dominerte fullstendig og gjorde omtrent som de ville på banen.

Like etter pause kunne Christian Grindheim i en litt uvant spissrolle økt til 3-0, men Åsane-keeperen reddet mesterlig. Åsane hadde også et par sjanser til å redusere. I det 57. minutt var de farlig frampå, men FKH fikk avklart. Midtveis i omgangen ble kampen i realiteten avgjort da Jone Samuelsen satte et fint innlegg av Garba i mål. Etter dette lekte FKH med Åsane og rullet opp sjanse på sjanse i utkanten av Bergen. Et kvarter før slutt fikk FK Haugesund straffe da Jone Samuelsen ble dratt ned i feltet. Christian Grindheim scoret sikkert og dermed måtte Lasse Selvik igjen plukke ballen ut av eget nett. En trist, men nødvendig jobb. Bala Garba ga seg ikke og kunne økt til 5-0 et par minutter før slutt, men ballen traff stolpen. Dermed ble sluttresultatet 4-0, noe man ikke har grunn til å rynke på nesen av.

FKH avnanserte til 8. plass etter helgas seier. Ham-Kam spilte 2-2 mot Skeid og dermed ble hedemarkingene passert av FKH. Kommende søndag reiser Lørenskog over fjellet, så møt opp og hei FK Haugesund fram til en ny seier!