Nyhetsarkivet

Rødahl matchvinner mot Ham-Kam

Med fire juniorspillere fra start, vant FK Haugesund 1-0 i Hamar.

Kjetil Rødahl snappet opp et løst tilbakespill og lurte inn ballen fra nesten død vinkel. Dermed ble det seier og tre poeng til FK Haugesund i Hamar.

FK Haugesund kom best i gang, uten å komme til de store sjansene innledningsvis. Etter hvert overtok Ham-Kam og dominerte spillemessig frem mot pause.

Ham-Kam var også førende etter pause og flyttet laget stadig høyere på banen i håp om en scoring. Dette ga rom for et hardtarbeidende FKH-lag, som kom til flere gode overgangsmuligheter. Jone Samuelsen og Christian Grindheim slo gode pasninger mot Bala Garba og andre som kom på løp og et kvarter før slutt fikk de altså lønn for strevet. Kjetil Rødalh hadde ikke spilt mange minutter da han satte ballen i mål fra skrått hold.

Det ble noen dramatiske sluttminutter, både for de tilreisende supporterne og folk som hørte kampen på radio. Mustapha Sama ble skadet og måtte sy, men kom likevel inn på banen igjen. Arild Andersen satt syk og intetanende i kommentatorboksen da kampen begynte, men måtte forlate vafler og kaffi da han ble sendt i oppvarming. Noen minutter senere ofret han helsa for FKH. Dette kan vi trygt kalle feberinnsats…

Dommeren la til seks minutter, men Ham-Kam klarte ikke å få ballen i mål, til tross for et massivt press. Den offensive satsingen til hedemarkingene ga også rom for FKH. Bala Garba vær nær ved å øke til 2-0 da han skjøt i stolpen i sluttminuttene. Kenneth Høie og Mustapha Sama var solide bakerst.

FK Haugesund er inne i en god periode, med 13 poeng på de fem siste kampene. Etter en litt skuffende vårsesong, har laget klatret flere plasser på tabellen. Topp innsats og spilleglede har vært en gjenganger i den litt tunge tiden klubben har vært inne i.

På søndag møter FKH Raufoss på Stadion og da kan det bli folksomt, så møt opp og hei FK Haugesund fram til en ny seier. Det fortjener både spillerne og trenerne som har stått på så bra i det siste!