Blomquist forlater FK Haugesund

Anders Blomquist har spilt sin siste kamp for FK Haugesund. Den svenske angriperen, som har slitt med en skade over tid, tar nå fatt på økonomistudier til høsten.

Svensken gir seg etter en helhetslig vurdering av økonomiske, sosiale og helsemessige forhold. En alvorlig skade mot Vålerenga i år 2000 er hovedårsaken til at han har tatt denne avgjørelsen.

Anders Blomquist kom til FK Haugesund i 1999 og ble umiddelbart en suksess for klubben med godt spill og mange mål.

Svensken tar sikte på å studere økonomi til høsten, enten i Oslo, Bergen eller i Göteborg. Han reiser nå på ferie til Sverige og forlater byen i midten av august.

FK Haugesund synes det er vedmodig at Blomquist forlater klubben, men har full forståelse for hans beslutning. Svensken har betydd enormt mye for FK Haugesund både på og utenfor banen.

FKH vil takke Anders Blomquist for alt alt han har tilført klubben og ønsker han lykke til videre!