Nyhetsarkivet

Poengdeling mot Sandefjord

Søndagens hjemmekamp mot Sandefjord endte 1-1. FKH spilte en god kamp og hadde fortjent 3 poeng.

De første 45 minuttene var meget underholdende og bar preg av høyt tempo. Både Kjetil Rødahl, Bala Garba, Asle Andersen og Ørjan Birkeland hadde gode muligheter til å gi oss ledelsen før pause.

Sandefjord hadde to gode muligheter før hvilen. Begge kom etter uvanlig store feilvurderinger fra Kenneth Høie. Den ene ble reddet på streken av Mustapha Sama. Den andre havnet i nettet, men målet ble annulert for offside.

4 minutter ut i den andre omgangen tar FKH en fortjent ledelse. Et angrep som blir trukket opp på vår venstreside havner til slutt hos Bala Garba som smeller ballen i krysset fra ca. 10 meter. Et nydelig mål av Bala.

I minuttene etter målet følgte et stormløp mot Sandefjordmålet. Da spilte vi hurtig, presis og flott angrepsfotball som burde resultert i 2-0. Asle Andersen og Kjetil Rødahl var nære ved å øke ledelsen i denne perioden, men avslutningene gikk til side for Sandefjordmålet.

Istedet er det Sandefjord som utligner på en kontring 10 minutter etter Balas scoring. Tom Helge Jacobsen gjorde ingen feil alene med Kenneth Høie.

Den siste halvtimen var det Sandefjord som kom nærmest seieren. Målscorer Jacobsen var helt gjennom et kvarter før slutt, men lobben gikk til side for målet til Kenneth Høie.

Kampen endte 1-1 etter en god, men ineffektiv forestilling av FK Haugesund. Forsvaret spilte nok en god kamp med Mustapha Sama som den mest framtredende spilleren. På midtbanen var særlig Christian Grindheim veldig god og helt der fremme er det deilig å se at Bala Garba virkelig er på vei mot storformen igjen etter mye skadeproblemer i vår.

Vi gleder oss til høstsesongen!