Nyhetsarkivet

3 spillere i EM-troppen

Hele 3 spillere fra FK Haugesund er tatt ut i U19 landslagets tropp som skal spille EM på hjemmebane i perioden 21. – 28. juli.

Det var forventet at Jan Kjell Larsen og Christian Grindheim skulle komme med i troppen. De har begge stått fram som to av profilene på U19 landslaget.

Det var knyttet mer spenning til Jone Samuelsen og Dag Martin Tverborgvik. Begge har kun vært med på en U19 samling så langt i år. Det var derfor veldig gledelig at Dag Martin ble tatt med i EM-troppen. U18 kaptein Jone Samuelsen kom ikke med, men han får mange muligheter senere. Jone er nettopp fylt 18 år og tilhører opprinnelig U18 landslaget. Belastningen på Jone har også vært enormt stor i vårsesongen, og han kan nok ha godt av litt ferie.

Bare Odd Grenland har like mange spillere som FKH i troppen. Deretter følger Molde, Start og Rosenborg med to spillere hver.

Norge åpner mesterskapet med kamp mot Slovakia på Kongsvinger den 21. juli. Deretter møter de Spania på Hønefoss 23. juli. Gruppespillet avsluttes med kamp mot Tsjekkia på Nadderud 25. juli.

Lagene er delt inn i to grupper. Gruppevinnerene spiller finale på Ullevål 28.juli. Gruppetoerene spiller bronsefinale på samme dag og på samme bane.