Nyhetsarkivet

Jr-laget til 4.runde

FKH-juniorene tok seg til 4.runde i NM med 2-1-seier over Vard mandag kveld

Det ble et spennende oppgjør mellom to gode juniorlag på Stadion.
Bortsett fra åpningsminuttene styrte FKH mye i 1.omgang, men uten å klare å utnytte de gode målsjansene som etter hvert kom.
1-0 til FKH kom i 2.omgang ved Raymond Norebø, som var byttet inn. Etter dette kom imidlertid Vard inn i kampen, og utlignet etter hvert. Raymond ble matchvinner og dagens mann da han avgjorde kampen og gav FKH en fortjent 2-1-seier.
Det ble aldri en særlig velspilt kamp, men for alle involverte hadde den nerve og spenning helt til dommeren blåste av 4 min. på overtid.
Av våre spillere er 2-målsscorer Raymond allerede nevnt. Midtstopper og kaptein Steinar Gunnarshaug virkelig ruvet mot gamle lagkamerater. Ørjan Birkeland la ned et stort arbeid på midtbanen. Odin Staveland var bra den omgangen han fikk spille, Christian Grindheim var involvert i mye da han kom inn for Odin i 2.omgang, og Jone Samuelsen viste mye av det vi vet han kan de 45.min. han spilte.
Likevel: Laget og mange enkeltspillere vet vi kan bedre, noe som kommer godt med når motstanden blir enda sterkere i 4.runde.