Nyhetsarkivet

Nok en deilig borteseier

FK Haugesund vant 1-0 borte mot Hønefoss i søndagens seriekamp. Dette var lagets fjerde strake seier.

Hønefoss hadde ballen mest uten å skape mange målsjanser mot et kynisk, gjerrig og hardtkjemepende FKH-lag.

Vi hadde en stor mulighet allerede etter 3 minutter. En umarkert Jostein Grindhaug headet utenfor fra 6 meter etter et langt innkast fra Arild Andersen.

Deretter hadde Hønefoss et par gode muligheter, men en god Kenneth Høie hindret scoring.

5 minutter før pause kombinerte spissene våre fint og sendte oss opp i ledelsen. Kjetil Rødahl trakk opp et angrep på vår høyre side og fant Jostein Grindhaug med innlegget. Jostein mottok ballen med ryggen mot mål, vendte og avsluttet med utsiden av vristen fra 10 meter. Ballen suste inn i keepers lengste hjørne. En flott scoring og utagbart for Hønefossdebutant Frode Grodås. Dette var Josteins fjerde seriemål i år.

I andre omgang henger vi bra med spillemessig de første 25 minuttene. I andre halvdel av omgangen pumper Hønefoss lange baller inn i vår 16-meter og skaper 3-4 store målsjanser ved hjelp av den nye taktikken.

Samtidig får vi flere gode overgangsmuligheter og Jostein Grindhaug har en god mulighet til å øke ledelsen. Jostein velger imidlertid ikke å avslutte selv som han burde ha gjort og resultatet blir et dårlig innlegg til Kjetil Rødahl.

Vi lykkes også denne gang med å holde nullen. Mye takket være to gode midstoppere i Odd Helge Bygnes og Mustapha Sama, og ikke minst takket være Kenneth Høie som igjen sto en veldig god kamp.

Søndag er det klart for toppkamp på Haugesund stadion når Strømsgodset og Jostein Flo kommer på besøk. Alt ligger til rette for at det da blir folksomt på tribunen.