Nyhetsarkivet

Overbevisende borteseier mot Lørenskog

FK Haugesund vant 2-0 borte mot Lørenskog 2.pinsedag etter å ha styrt kampen fra start til mål. Sjansestatistikken viste til slutt 12-3 til bortelaget.

Det var en fin gressmatte og flott spillevær som møtte FKH på Rolvsrud stadion på mandag. Steinar Lein og Asle Andersen var begge uaktuelle til denne kampen på grunn av skader, men det så på ingen måte ut til å påvirke lagets seiersvilje.

FK Haugesund tok kommandoen i kampen fra avspark, og allerede etter 2 minutters spill hadde Arild Andersen en kjempemulighet til å gi oss ledelsen. Et innøvd cornertrekk sørget for at Arild fikk avslutte fra rundt 16 meter, men keeper reddet mesterlig.

Etter 5 minutter drar en pigg Bala Garba opp et angrep på høyresiden. Det presise innlegget dundrer Christian Grindheim inn på volley fra ca. 7 meter. En flott scoring.

FKH fortsatte å produsere en rekke målsjanser, og særlig Kjetil Rødahl hadde flere muligheter til å øke ledelsen. Den største muligheten hadde likevel Christian Grindheim. Upresset og på åpent mål presterte han å sette ballen over fra 3 meters hold etter pasning fra Kjetil Rødahl.

Kombinasjonen de to imellom skulle likevel lykkes til slutt. Etter fint veggspill med Christian kommer Kjetil fri 8 minutter før slutt. Avslutningen setter han hardt og utagbart nede til venstre for keeper. 2-0 til FK Haugesund.

Lørenskog skapte fint lite i denne kampen, men 2 av deres målsjanser var av det større slaget. Begge ble mesterlig reddet av Kenneth Høie.

FKH spilte denne gangen med 4 juniorspillere fra start, og laginnsatsen var imponerende. Christian Grindheim, Jone Samuelsen og Mustapha Sama sto fram som våre beste spillere. Men kanskje mest gledelig av alt var det at Bala Garba igjen viste fjorårstakter. Spissen fra Nigeria var god mot Lørenskog, og vi kunne igjen se det beryktede rykket.

Vi er nå nummer 9 på tabellen, og møter Skeid på Haugesund stadion på søndag. Med seier der har vi muligheter til å klatre ytterligere noen plasser.