Nyhetsarkivet

Nytt bortetap mot Raufoss

På 3 forsøk på Raufoss stadion har vi null poeng. Denne gangen ble det 3-0 tap.

FKH begynte søndagens kamp veldig bra. Allerede etter 20 sekunder har Asle Andersen en god mulighet, men skuddet fra 17 meter går utenfor.

Etter 34 minutter er vi ikke oppmerksomme når Raufoss får et frispark utenfor vår 16-meter. Frisparket blir hurtig tatt, Kenneth Høie må gi retur og Christian Johnsen gir totningene ledelsen 1-0.

I andre omgang er det et aggresivt og bevegelig FKH-lag som tar kommandoen i kampen. Vi klarer imidlertid ikke å utnytte målsjansene, og Christian Johnsen avgjør kampen med 2 nye mål mot slutten av kampen. Vi må dessverre sette spørsmålstegn ved forsvarsspillet ved begge disse målene.

Mustapha Sama sto igjen fram som vår beste spiller, men også Asle Andersen gjennomførte en god kamp. Kapteinen er nok likevel enig i at han burde hatt ett mål på en av sine målsjanser.

Vi har nå havnet i feil ende av tabellen, men har ikke tenkt å oppholde oss der lenge. Sist vi lå så langt nede på tabellen var etter bortetapet mot Raufoss i 9. serierunde i 1999. Den gang endte det med at vi vant divisjonen med klar margin. Det er tvilsomt om historien gjentar seg, men i de neste kampene venter Åsane hjemme, Lørenskog borte og Skeid hjemme. Vi har god tro på at tabellsituasjonen vil se vesentlig bedre ut etter disse kampene.