Nyhetsarkivet

Sterk åpning av FKH2

På en våt men god Åsebøen, avgjorde FKH2 kampen i løpet av 12 effektive minutter i første omgang. Pauseresultatet 4-1 ble også sluttresultat.

På grunn av mye regn ble kampen flyttet fra Sakkestadbanen til Åsebøen. Et for dagen svært tent og sterkt FKH-lag åpnet med høyt press over hele banen. Et klart spillemessig overtak ble omsatt i fire fine scoringer i løpet av første omgang. Den første var det Ørjan Birkeland som stod for da han rolig og behersket fra kanten av sekstenmeteren skrudde ballen inn i keepers lengste hjørne med ”sjeivå”. Deretter var det et mønsterangrep fra venstresiden. Christian Grindheim kommer seg fri og går ned til dødlinjen, slår et presist innlegg som Ronny Espedal header kontrollert ned i keepers høyre hjørne. Mål nummer tre er nesten identisk, men denne gang er det ,hurtigtoget Trond Erik Bertelsen som er servitør og Mikael Bøe som avslutter med pannebrasken. Det fjerde ble satt inn av tidligere Kopervikspiller, Kjetil Eriksen. Det er av sine egne man skal ha det, heter det! Koperviks mål kom etter ca. 40 minutters spill i første omgang.

Til tross for at nettkjenningen utble, viste Bala Garba at formen er i anmarsj. I tillegg viste samtlige FKH`ere som deltok i gårsdagens kamp en glød og entusiasme som er sjelden kost på et R-lag.

Ryktene fra benken sier at støtteapparat for FKH2 som består av Regy Gabrielsen, Alf Ole (folen) Olsen og Bjørn Helge (Rakett-)Olsen ikke røykte mer enn ei ”badla” til sammen under kampen. Det tyder vel på at det meste var under kontroll.

Allerede torsdag er det ny kamp for FKH2. Da er det Vardeneset borte som står for tur.

Asbjørn H.
(lagleder)