Nyhetsarkivet

Poeng i Sandefjord

Etter en imponerende laginnsats spilte vi 2-2 mot Sandefjord i søndagens bortekamp.

Moralen i FKH-laget virker sterkere enn på lang lang tid. Uten Bala Garba, Christian Grindheim og med Arild Andersen på banen i kun en drøy halvtime så ble det uavgjort på bortebane mot en av de forhåndstippede favorittene i divisjonen. Laget viste en imponerende arbeidskapasitet og samtlige spillere viste en enorm vinnervilje som til slutt ble premiert med ett bortepoeng.

Selv om sjansestatistikken til slutt viste 12-7 til hjemmelaget så var det FKH som var det beste laget før pause.

Etter 10 minutter river Mustapha Sama seg fri og stanger inn et langt innkast fra Arild Andersen. Senere i omgangen hadde både Egil Andre Vedøy, Jostein Grindhaug og Kjetil Rødahl gode muligheter til å øke ledelsen.

Etter 35 minutter måtte Arild Andersen forlate banen med skade. Samtidig mistet vi noe av intiativet i kampen, og Sandefjord utlignet minuttet før pause ved Tom Helge Jacobsen.

I andre omgang var hjemmelaget best og skapte en rekke målsjanser. Mange av disse kom på lagets farlige døballer. Sandefjord tok også ledelsen på en døball etter 54 minutter. Vi hadde problemer med å klarere etter et langt innkast og midtstopperen Jan Fredrik Bjørntvedt kunne til slutt gi Sandefjord ledelsen.

FKH-laget nektet imidlertid å gi seg, og etter 73 minutter var det klart for kampens største prestasjon. Egil Andre Vedøy dundret et volleyskudd opp i nettaket etter en nydelig pasning fra Jostein Grindhaug.

Mot slutten av kampen presset Sandefjord voldsomt, og 5 minutter før slutt hadde de to veldig store muligheter til å avgjøre kampen. Den første headet Tom Helge Jacobsen i tverrliggeren på uforståelig vis, og den andre ble på like uforståelig vis reddet av Kenneth Høie. En helt vannvittig redning!

Som tidligere nevnt så gjorde hele laget en kjempeinnsats, men vi velger likevel å trekke fram Egil Andre Vedøy, Mustapha Sama og Kenneth Høie som alle gjorde en kjempekamp.

Førstkommende søndag er det klart for ny hjemmekamp mot Tollnes. Vel møtt!