Nyhetsarkivet

La Manga: FKH spilte uavgjort mot Tromsdalen

Vi spilte 1-1 mot Tromsdalen i fredagens kamp på La Manga. Hendelsene i kampen ble oppdatert her.

Det er meget hett på La Manga i dag. Det er vindstille, solen steker og tempraturen ligger høyt oppe på 20-tallet. Med bakgrunn i været og det faktum at spillerne har lagt bak seg en knalltøff treningsuke så er det nok stor fare for at vi kan få mange slitne spillere mot slutten av dagens kamp. På den andre siden er situasjonen den samme for Tromsdalens spillere.

Steinar Lein er framdeles uaktuell som følge av sykdom. Vi håper at Steinar er tilbake i full trening etter påske. Det blir heller ikke tatt noen sjanser med Jostein Grindhaug som pådro seg en hjernerystelse på onsdag. Vi regner imidlertid med at Jostein er klar til søndagens kamp mot Viking på Frakkagjerd. Jone Samuelsen sliter litt med en dårlig tå, men spiller likevel første omgang i dag. Bala Garba er også skadet og spiller ikke. Også Bala regnes å være klar til Vikingkampen. Dag Martin Tverborgvik, Trond Erik Bertelsen og Egil Andre Vedøy har slitt med småskader, men alle regnes som restituerte og kampklare.

Dagens FKH-lag i 4-4-2: Kenneth Høie, Dag Martin Tverborgvik, Ronny Espedal, Mustapha Sama, Arild Andersen, Christian Grindheim, Jone Samuelsen, Trond Erik Bertelsen, Asle Andersen, Kent Michael Bøe og Kjetil Rødahl.

Planen er at Jone Samuelsen og Arild Andersen skal byttes ut ved pause. Inn på midtbanen kommer da Ørjan Birkeland og Egil Andre Vedøy, mens Trond Erik Bertelsen blir flyttet ned som venstre back.

10 minutt: Jone Samuelsen måtte forlate banen etter 4 minuttt etter å ha fått en stempling på sin vonde tå. Egil Andre Vedøy har overtatt hans plass på midtbanen. Ingen målsjanser så langt i kampen, men vi har hatt et visst overtak i banespillet.

27 minutt: 0-1. Tromsdalen tar ledelsen etter at vi har blitt utspilt i midtforsvaret, og Tromsdalen gjør ingen feil alene med Kenneth.

30 minutt: Tromsdalen kjører med høyt press og har overtatt banespillet. Like før scoringen var de helt alene med Kenneth Høie, men han reddet mesterlig. Begge lag har hatt halvsjanser, men Tromsdalen har vært det beste laget.

45 minutt: 0-1 til pause. Vi produserer lite offensivt mot et aggresivt Tromsdalenlag. Nordlendingene leder fortjent. Kent Michael Bøe og Ronny Espedal har fått gult kort i første omgang.

50 minutt: 2 bytter i pausen som følge av småskader. Odd Helge Bygnes er kommet inn for Ronny Espedal i midtforsvaret og Ørjan Birkeland er kommet inn for Trond Erik Bertelsen på midtbanen. Ingen flere spillere sliter med skadeproblemer, men Asbjørn Helgeland er satt i oppvarming for sikkerhets skyld som eneste gjenværende innbytter. Tromsdalen har vært alene med Kenneth igjen i åpningsminuttene av omgangen, men Kenneth reddet nok en gang.

60 minutt: FKH har kommet mer med i kampen. Ørjan Birkeland hadde en god mulighet da han skjøt over fra 16 meter etter flott forarbeid av Arild Andersen. Kenneth Høie er vår klart beste spiller så langt. Han spiller med stor autoritet og har nok en gang ryddet opp etter at Tromsdalen var alene gjennom.

69 minutt: 1-1! Et langt innkast fra Arild Andersen blir kjempet i nettet på akrobatisk vis av Mustapha Sama. Avslutningen blir til slutt et slags brassespark av den mindre estetiske sorten. Vi har kommet klart bedre med i 2.omgang som hittil har vært jevnspilt.

82 minutt: Ingen klare målsjanser de siste minuttene i en jevnspilt omgang.

89 minutt: Dommeren har lagt til 4 minutter. FKH har vært det beste laget i sluttminuttene uten at vi har klart å skape noen flere store målsjanser.

90 minutt: Sluttresultat 1-1. Tromsdalen var det beste laget i første omgang, mens vi hadde et lite overtak de siste 45 minuttene. Vi skaper likevel lite offensivt, og Tromsdalen hadde de fleste målsjansene. Savnet av Bala Garba var tydelig. Kenneth Høie framsto som vår bestemann, men også Asle Andersen og Arild Andersen gjennomførte en god kamp.

Allerede på søndag spiller vi ny kamp. Da er det klart for ny kamp mot Viking på Frakkagjerd gressbane kl 1500. Vel møtt!