Nyhetsarkivet

Storseier til rekrutteringslaget

FKH 2 vant 5-0 over Grannekameratene etter en meget god 2.omgang i en treningskamp på gymnasbane 6 tirsdag kveld. Referatet er endelig klart etter at vi har slitt litt med tekniske problemer.

Det var et ungt rekrutteringslag som gjennomførte en god kamp mot 3.divisjonskollega Grannekameratene. Startelleveren besto av 8 juniorspillere, to 1.års-seniorer og eldstemann Kjetil Rødahl som nettopp har fylt 23 år.

Første omgang var ikke spillemessig god, men FKH var det dominerende laget og skapte de fleste målsjansene. Omgangens eneste mål kom på straffespark ved Kent Michael Bøe etter at Kjetil Rødahl ble fellt i motstanderens 16-meter.

I andre omgang kjørte vi helt over Grannekameratene, og det nyopprykkede 3.divisjonslaget hadde ingen avslutninger på mål iløpet av omgangen. 2-0 kom etter at midtstopperen Morten Nesheim kontrollert satte ballen i mål med høyrefoten etter en corner. Morten overbeviste forøvrig i sitt comeback etter et lengre skadeavbrekk.

3-0 kom etter at keeper måtte gi retur på et frispark fra Svein Arne Breivik fra 18 meter. Måltyven Kent Michael Bøe var selvfølgelig på plass og satte ballen i nettet. Mot slutten av kampen valgte trener Asbjørn Helgeland å sette seg selv inn på laget. Han svarte umiddelbart med en glimrende målgivende pasning til Kjetil Rødahl som sprang fra forsvaret og satte ballen sikkert i mål. Like før slutt fastsatte Kent Michael Bøe sluttresultatet til 5-0 da han tverrvendte inne i 16-meteren og dunket inn sitt tredje mål for dagen med venstrefoten.