Nyhetsarkivet

A-stallen fylles opp

A-stallen skal i år bestå av 19 spillere. Iløpet av de nærmeste ukene håper vi å ha det meste på plass.

Den unge høyrebacken Dag Martin Tverborgvik har vært veldig god på trening den siste tiden. Torsdag kveld signerte han en 2-årskontrakt med klubben.

Keeperen Jan Kjell Larsen skal tenke på sitt tilbud fram til mandag kveld. Det samme skal den 18-år gamle midtbanespilleren Ørjan Birkeland. Han fikk tilbud om A-kontrakt på torsdag og skal i samtaler med klubben førstkommende mandag. Ørjan er opprinnelig Haugargutt og har vært i vår rekrutteringsstall de to siste sesongene. Dersom alle disse velger å takke ja så vil A-stallen denne sesongen inneholde 2 17-åringer og 4 18-åringer. Alle er veldig spennende spillere med et stort potensial, og vi har god tro på at de fleste av disse vil bite godt fra seg allerede denne sesongen. Det skal også nevnes at samtlige av disse er elever på Fotballgymnaset, noe som igjen viser hvilken kjemperessurs dette skoletilbudet er for FK Haugesund.

Den 21-år gamle midtbanespilleren Thomas Idsøe fra Vaulen har imponert på trening, og også han kan bli tilbudt kontrakt.

Dersom Ørjan Birkeland og Jan Kjell Larsen signerer sine kontraktstilbud så er 17 av 19 spillere på plass. En av de to plassene som gjenstår kan altså bli tilbudt Thomas Idsøe. Dersom så skjer vil den siste plassen i stallen forbeholdes en midtstopper.